In juni en augustus 2023 biedt de Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) twee bijscholingen aan.

 

Bijscholing: Het aanleren van de Fh-topspinopening en de Fh-snelle topspin

Datum: zaterdag 10 juni 2023
Plaats: Tafeltennis Nijmegen, Luciaweg 9, 6523 NK Nijmegen
Tijd: 10.30-14.30 uur (lunch is niet inbegrepen)

Inhoud

De bijscholing gaat over het aanleren en corrigeren van de forehand topspinopening en de forehand snelle topspin.  De deelnemers gaan aan de slag met het aanleren en corrigeren in de tafeltenniszaal.

Deelnemer kan een eigen jeugdspeler meenemen.

Er bestaat de mogelijkheid om voor deze bijscholing een eigen jeugdspeler mee te nemen. Deze jeugdspeler gaat aan de slag met het aanleren en corrigeren in de praktijk. De trainer kan dan eventuele problemen inbrengen en ter plaatse toepassen bij de eigen speler. Het is niet verplicht om een eigen speler mee te nemen. Trainers kunnen ook zelf ervaren hoe correcties uitwerken in de praktijk.

Docent Theo Rieken

Theo Rieken (trainer 5) is de nestor van de VVTT. Hij heeft een jarenlange ervaring als trainer-coach, zowel verenigingstrainer/coach als topsporttrainer/coach van jeugd en senioren. Theo heeft de gave om elk niveau speler en coach te boeien. Hij heeft veel tips in zijn rugzak voor het aanleren van tafeltennistechniek. Wil je meer weten over deze docent, dan is VISIE 80 (juli 2021) zeer interessant omdat die geheel gewijd is aan zijn werkzaamheden in de tafeltennissport.

 

Aanmelden bijscholing

Iedereen die geïnteresseerd is, kan deelnemen aan een bijscholing. Voor trainers geeft een bijscholing punten voor je licentie. Geef je op door een mail te sturen naar: vvttemail@gmail.com. Of vul het aanmeldingsformulier in op de website van de VVTT: www.vvtt.nl

Vermeld bij de aanmelding aan welke bijscholing je wilt deelnemen door het aangeven van het thema.

Kosten: € 30,-
VVTT-leden betalen: € 15,-

 


 

Bijscholing: Wedstrijdanalyse en coachen tijdens de Masters

Datum: zaterdag 2 september 2023

Plaats: Wageningen

Tijd: 13.00-19.00 uur

 

Inhoud

Deze bijscholing is echte praktijk, want deze vindt plaats tijdens de Masters. De Masters is een toptoernooi voor de beste Nederlandse spelers en speelsters. Je ziet live topwedstrijden en je gaat aan de slag met analyses. Het is een unieke kans om meer te leren over hoe je kunt analyseren en hoe je beter kunt coachen. Waar kun je op letten als je analyseert? Welke tips zou je kunnen geven aan de speler(s).

 

Docent

Luc Janssen zal deze bijeenkomst leiden. Luc is TT 5-trainer en heeft jarenlange ervaring als trainer en coach.  Luc heeft bij meerdere clubs training gegeven, zoals Scyedam, Never Despair en VTV (Nieuwegein). Ook heeft hij gewerkt als bondscoach en heeft hij diverse nationale toppers individueel begeleid. Bij de NTTB is hij regelmatig docent en examinator bij trainersopleidingen op alle niveaus.

Aanmelden

Deze bijscholing is in principe bedoeld voor trainer 3 en 4 niveau. Zeer geïnteresseerde en ervaren trainer 2 mogen ook inschrijven. Voor trainers geeft een bijscholing punten voor je licentie. Geef je op  door een mail te sturen naar: vvttemail@gmail.com. Of vul het aanmeldingsformulier in op de website van de VVTT: www.vvtt.nl.

Kosten van deze bijscholing:
VVTT Leden € 35 *
Niet leden: € 65 *

Lunch is niet inbegrepen. Inschrijving verplicht tot betaling.

*Bij afmelding binnen 14 dagen voor aanvang van de bijscholing vind er geen restitutie plaats.