Selecteer een pagina

Update 15 maart: De regering heeft besloten sportclubs tot en met 6 april te sluiten. Dit betekent ook dat de competitie tot en met 6 april is stilgelegd.

De NTTB heeft op 12 maart op haar site het volgende bericht geplaatst: De NTTB volgt het advies van NOC*NSF. We roepen onze leden met klem op om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Aanleiding voor deze beslissing zijn de maatregelen genoemd tijdens de persconferentie op donderdagmiddag 12 maart van minister-president Rutte, minister Bruins en directeur Jaap van Dissel van het RIVM rondom COVID-19.

Het volledige bericht is hier te vinden.

De afdeling West volgt dit advies en vanaf heden avond, donderdag 12 maart tot 31 maart zullen er geen competitiewedstrijden plaatsvinden. Wij beseffen dat dit bericht laat komt, maar hopen dat u uw teams nog kunt waarschuwen voor ze naar de wedstrijden gaan.

 

Mocht u nog vragen hebben, wil ik u verzoeken deze per mail aan mij te sturen om te voorkomen dat mijn telefoon volloopt.