Selecteer een pagina

De evaluatie van ons Digitale Verenigingscongres onder alle deelnemers is inmiddels gesloten en de resultaten zijn bekend.

We kijken met een goed gevoel terug op deze digitale week van 1 tot en met 8 maart, waarin bijna 200 deelnemers deel hebben genomen aan 15 workshops.

1/5e deel van alle NTTB verenigingen is vertegenwoordigd geweest. Naast de kaderleden van verenigingen hebben we dit jaar ook het individuele lid kunnen voorzien van waardevolle en inspirerende workshops. Daarbij kwam het digitale congres op een prettig moment in dit coronatijdperk. Het congres was ook een ontmoetingsplek voor liefhebbers en geïnteresseerden.

Door alle positieve reacties zien wij mogelijkheden om het congres in een digitale variant aan te blijven bieden. Suggesties over thema’s / onderwerpen zijn uiteraard welkom! Neem hiervoor contact op met Ineke de Graaf, ook als je vragen of feedback hebt.

Presentaties inzien? Dat kan! We hebben deze gepubliceerd op onze congrespagina. In sommige gevallen hebben de deelnemers nog aanvullende informatie ontvangen van de workshopleider.

Enkele cijfers op een rijtje: