Selecteer een pagina

Van 10 tot en met 12 juni 2022 vinden in Twente de Special Olympics Nationale Spelen plaats. De organisatie verheugt zich nu al op de komst van duizenden G-sporters, coaches en begeleiders. Twente wil gaan voor een impactvolle Spelen. Maar liefst 25 takken van sport staan op het programma (zie bijlage voor de speelsteden): bowlen, judo, atletiek, hockey nationaal en internationaal, handbal, beachvolleybal, volleybal, wielrennen, dans, gymnastiek, badminton, paardrijden, zwemmen, inline skaten, triathlon, golf, tennis, voetbal, tafeltennis, korfbal, basketbal, bocce, MATP en zeilen.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groots sportfeest te worden.

Informatiebijeenkomst 14 december en 11 januari
Elk geslaagd toernooi begint met een goede voorbereiding. Om optimaal te kunnen genieten is het van belang dat u weet waar u aan toe bent. Daarom worden er twee digitale informatiebijeenkomsten gehouden, om u bij te praten over alle ins en outs van de Special Olympics Nationale Spelen in 2022.
De twee informatiebijeenkomsten staan gepland op dinsdag 14 december 2021 en dinsdag 11 januari 2022. Beide bijeenkomsten starten om 19:00 uur en worden rond 21:00 uur afgerond.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor verenigingen die bekend zijn met Special Olympics evenementen, maar ook voor verenigingen die nog niet eerder hebben meegedaan.
De agenda van de avond is als volgt:
– Special Olympics Nederland in het algemeen;
– De opzet van de Special Olympics Nationale Spelen in 2022 en het Special Olympics Dorp;
– De inschrijvingsprocedure voor de Special Olympics Nationale Spelen 2022.

Aanmelden voor een informatiebijeenkomst
U kunt zich aanmelden voor één van de twee bijeenkomsten, tot uiterlijk 6 december 2021, via deze link.

U ontvangt uiterlijk één week voor de door u gekozen bijeenkomst de link en uitleg. Wilt u tussendoor al meer lezen over de Nationale Spelen, volg de social media kanalen en de website van www.specialolympics2022.nl.