Dit jaar kunnen nog een beperkt aantal verenigingen bij de Nederlandse Tafeltennisbond een Table Stars XL clinic aanvragen, geheel verzorgd door MJ Tafeltennis – Events. Er is een stimuleringssubsidie van €100,- beschikbaar en digitaal advies over ledenwerving.

MJ Tafeltennis – Events is voor veel tafeltennisverenigingen een bekende naam, zij blinken uit in het verzorgen van tafeltennisclinics. De school krijgt gegarandeerd een gave gymles en bovendien neemt MJ Tafeltennis – Events ook alle materialen (tafels, batjes, ballen, spellen) mee waardoor de clinic op iedere (gym)locatie kan plaatsvinden.

Een schoolclinic door MJ Tafeltennis – Events levert mooie lokale sportpromotie op en in de meeste gevallen levert het de vereniging ook nieuwe jeugdleden op. We moedigen verenigingen dan ook aan om een Table Stars XL clinic aan te vragen en ter stimulering kunnen verenigingen €100,- korting krijgen als de aanvraag via de Tafeltennisbond loopt. In 2022 kunnen we een beperkt aantal verenigingen blij maken met deze actie, wacht dus niet te lang met een aanvraag (OP=OP!) en verzorg samen met MJ Tafeltennis – events een toffe clinic op de basisschool bij jou in de buurt.

Advies over ledenwerving
Met alleen de schoolclinic ben je er nog niet, de vereniging zal meer moeten doen om de kinderen van de schoolclinic naar de club te krijgen. Wil je als vereniging optimaal voorbereid zijn? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om digitaal in gesprek te gaan met Lars Wildenborg, medewerker Sportparticipatie NTTB. Lars deelt zijn eigen ervaringen én die van andere clubs zoals deze aanpak van TTV Trias en deze aanpak van SHOT.

Actie aanvragen
Vraag de schoolclinic inclusief kortingsactie en de sessie ‘ledenwerving’ aan via Lars Wildenborg (wildenborg@tafeltennis.nl). Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing.

Voorwaarden stimuleringssubsidie

  1. De clinic wordt gegeven door één professional van MJ Tafeltennis (Mark of Jeroen);
  2. De clinic vindt plaats in 2022;
  3. De clinic wordt gegeven op de basisschool (groep 3 t/m 8), onder schooltijd;
  4. De clinic bestaat uit 2 dagdelen (ochtend & middag).
  5. De vereniging levert minimaal 2 trainers/begeleiders die assisteren bij de clinic, die bij voorkeur ook aanwezig zijn bij de vervolglessen op de club.
  6. De vereniging biedt een vervolgactiviteit aan dat plaats vindt binnen 3 weken na de schoolclinic. Hiervoor kunnen eventueel de Table Stars flyers en posters ingezet worden om promotie te maken / kinderen iets mee te geven na afloop van de clinic;
  7. De vereniging vraagt de clinic aan bij Lars Wildenborg;
  8. De vereniging neemt zelf de kosten van de clinic op zich (gemiddeld €400,-) en ontvangt na afloop €100,- subsidie van de NTTB

Table Stars bidon
Alle kinderen die lid worden van de vereniging ontvangen een gave Table Stars bidon! (verzendkosten & verspreiding via de vereniging).