Selecteer een pagina

 

Netwerk Talenten Regiotraining

West heeft er voor gekozen geen eigen afdelingstrainingen te organiseren, maar ondersteunt juist partijen die extra trainingen voor talentvolle (jeugd)spelers organiseren. Onder de naam  ‘Netwerk Talenten Regiotraining’ (NTR) werken deze partijen samen met West om talentherkenning- en ontwikkeling binnen de afdeling te versterken, met als doel de jeugdige talenten verder te ontwikkelen. 

Het NTR wordt gevormd door alle initiatieven voor regionale talenttrainingen die een financiële bijdrage van Afdeling West ontvangen. Halfjaarlijks kan er een aanvraag worden gedaan voor financiële ondersteuning van de afdeling. Ondersteuning door de Afdeling betekend dat die partij automatisch deelnemer-lid is van dit netwerk.

Financiële ondersteuning aanvragen
Als aanbieder van talenttrainingen kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage van de afdeling. De voorwaarden voor de aanvraag vindt u in dit document. Voor de financiële onderbouwing is dit document beschikbaar, deze vind je onderaan deze pagina terug bij de relevante links.
Heeft u vragen over het NTR of de financiële ondersteuning die aangevraagd kan worden, neemt u dan contact op met John van Hoeven via afdelingsondersteuner@nttb-west.nl.

Momenteel bieden we ondersteuning aan onderstaande partijen, zij voldoen aan de gestelde voorwaarden:

Jong & Talentvol
TT4You
RTC Leiden