Selecteer een pagina

Op Hemelvaartsdag werd de aftrap gehouden van het nieuwe PingPongPortal door middel van een webinar. Via dit nieuwe online portal kunnen tafeltennisclubs informatie delen en verkrijgen. De webinar is terug te kijken.

Het initiatief is ontstaan rondom de noodzaak van alle voorschriften, protocollen en dergelijke om onze binnensport weer mogelijk te gaan maken en is opgestart door Benelux Group, waar Ruud van Graafeiland aandeelhouder van is. Het platform is volledig gesponsord en zal tafeltennis-verenigingen niets kosten. Patrick Bruijne, tafeltennisser en werkzaam bij de Benelux Group, liet in het webinar kort de mogelijkheden zien van de kennisbank, het PingPongPortal.


Kennis delen

“We gebruiken Open Bee software als een service oplossing om documenten veilig en eenvoudig te bewaren. Patrick Bruijne, tafeltennisser en medewerker bij Enjoy & Deploy heeft zich gespecialiseerd in deze oplossing. De noodzaak om kennis tussen sportverenigingen beter met elkaar te delen is nu groter dan ooit”, zo legde Van Graafeiland uit in een artikel op de website Zoetermeeractief.nl.

Protocollen en posters
De eerste beleidsdocumenten van twee verschillende clubs zijn in een korte proefperiode beschikbaar gesteld voor het PingPongPortal en nog eens een kleine tiental andere clubs hebben zich aangemeld om informatie op te halen en te delen. Patrick Bruijne daarover: “ We zijn begonnen met een sterke focus op protocollen, posters en ander materiaal gericht op het sporten in een corona tijdperk. Maar we hebben nog veel meer mogelijkheden die een veilig platform als Open Bee zou kunnen bieden voor de tafeltenniscommunity.”

De service wordt volledig gesponsord door het softwarebedrijf Open Bee en Enjoy & Deploy neemt de dienstverlening voor haar rekening. Benelux Group heeft bovendien een mogelijkheid bedacht om met deze oplossing ook individuele clubs te sponsoren.

Terugkijken
Wil je het webinar terugkijken? Dat kan via deze link.

Aanmelden voor het tweede NTTB webinar van dinsdagavond 26 mei is ook nog altijd mogelijk, zie:
NTTB Videoconference