Kennisdeling

Kennisdelen en samenwerken wordt steeds belangrijker in de huidige samenleving. Door succesvolle projecten te delen, kunnen andere verenigingen profiteren van deze ervaring. Onder ‘clubadvies’ gaan wij hiervoor ruimte bieden.

Verenigingen leren van elkaar
Op initiatief van het bestuur West worden bijeenkomsten georganiseerd waarbij verenigingen die bij elkaar in de buurt zitten kennis uitwisselen en bekijken of ze elkaar kunnen helpen. Verenigingen horen van elkaar hoe ze onder meer werving, trainingen, toernooien en besturen hebben aangepakt en hebben verbeterd. Dit moet leiden tot het versterken van de verenigingsbesturen en meer samenwerking(svormen) tussen verenigingen. Dit is in het actieplan ‘Slim Besturen’ beschreven.

Successen delen
Heeft u een handige werkwijze of een succesvol project waar anderen iets aan kunnen hebben? Laat het ons dan weten! Samen met u maken we hier een informatieve pagina op de website van. Zo bouwen we aan een waardevolle database met praktijkkennis. Neem contact op met John van Hoeven.

Handige tools voor bestuurders
Onder het kopje kennisdeling worden handige tools aangeboden die interessant zijn voor bestuurders. Denk aan informatie over het maken van een beleidsplan, vrijwilligersbeleid.