Selecteer een pagina

Materiaal Lenen

Verenigingen kunnen middels een leenconstructie gratis gebruik maken van leuke materialen die handig te gebruiken zijn bij wervingsactiviteiten. Beschikbaar is bijvoorbeeld:  het vernieuwde Table Stars pakket, hufterproof tafeltennisbatjes met balletjes én stevige midi-tafels van Heemskerk.

Het werven van nieuwe leden is essentieel voor de continuïteit van de tafeltennisvereniging. Om de gewenste doelgroep te bereiken is het tegenwoordig vaak nodig om de sport naar de doelgroep toe te brengen. Denk hierbij aan het geven van een clinic op een basisschool, naschoolse opvang, revalidatiecentrum, bedrijf of een sportmarkt.

Het aanschaffen van de juiste materialen kan vaak een (financiële) drempel zijn voor een vereniging. Regio West beschikt over de volgende materialen: Table Stars lespakket NIJHA incl. banner, vlag en grondmatten, hufterproofbatjes, tafeltennisballetjes, Midi-tafels van Heemskerk (afmeting doos is 145 cm lengte bij 83 cm breedte).Alle verenigingen afkomstig uit afdeling West kunnen gebruik maken van de leenconstructie.

Aanvraag indienen voor uitleenmaterialen
Download het uitleencontract en vul hier in welke materialen je wilt lenen, in welke periode je de materialen nodig hebt en op welke locatie je de materialen wilt ophalen. Stuur je aanvraag inclusief uitleencontract per e-mail naar meijer@nttb-west.nl.

Wist je dat de regio West ook subsidiemogelijkheden heeft als je een wervingsactiviteit opzet? Deze regeling vind je samen met diverse andere subsidieregelingen hier op de site.

Locaties
Momenteel zijn de materialen verspreid over drie locaties, zo blijft de reisafstand voor clubs relatief laag. Op de volgende locaties staan materialen opgeslagen:

  • TTV Alexandria’66 in Rotterdam
    2 midi-tafels, 1 lespakket, 20 hufterproofbatjes en een doos balletjes
  • Play Fair in Leimuiden
    3 midi-tafels, 1 lespakket, 20 hufterproofbatjes en een doos balletjes
  • NTTB in Nieuwegein
    3 midi-tafels, 1 lespakket, 20 hufterproofbatjes en een doos balletjes