Selecteer een pagina

Scholierentoernooi

Het organiseren van een scholierentoernooi is een goede manier om leden te werven en bekendheid te genereren bij de scholen en gemeente. Je vindt hier voorbeelden van scholierentoernooien inclusief de benodigde documentatie. Wist je dat er ook een subsidie regeling is voor verenigingen die een scholierentoernooi organiseren?

Organiseer een scholierentoernooi en ontvang subsidie van regio WEST
Een scholierentoernooi is voor veel verenigingen een belangrijk onderdeel in de werving van nieuwe leden. Naast dat het nieuwe leden oplevert is het ook belangrijk voor de naamsbekendheid van de vereniging. Regio West stimuleert de organisatie van een scholierentoernooi door een subsidie aan te bieden voor verenigingen die een scholierentoernooi organiseren. Meer informatie over de subsidieregelingen lees je hier.

Voorbeeld 1, Table Stars the Battle

The Battle is een onderdeel van het Table Stars lesprogramma, de opzet van het toernooi is veelzijdig. Verenigingen kunnen het eigen scholierentoernooi organiseren in de vorm van  een individueel toernooi, een duo toernooi of een teamtoernooi. De winnende school van het lokale toernooi mag deelnemen aan de landelijke finale en strijden voor de titel ‘’Best tafeltennissende school van Nederland’’.

Informatie & handige documenten van the Battle vind je hier terug.
Informatie over de landelijke finale vind je hier terug.

Voorbeeld 2, KinderTafelTennisFeest
Het KTTF bestaat al ontzettend lang en heeft zich in de afgelopen dertig jaar bewezen als een goede formule om een scholierentoernooi te organiseren. In onderstaande downloads vind je uitnodigingen voor scholieren, scholen en ouders. Ook posters en oorkondes zijn hier te downloaden. Dit zijn natuurlijk voorbeelden, je kunt ze altijd aanpassen naar wat voor jullie van toepassing is.

Contact
Heb je vragen over het scholierentoernooi of de subsidieregeling? Neem dan contact op met John van Hoeven via afdelingsondersteuner@nttb-west.nl.