Selecteer een pagina

Subsidie regelingen

Financiën nodig voor de organisatie van een leden-werfactiviteit of deelname aan een trainersopleiding van de Tafeltennisbond? Afdeling West stimuleert verenigingen om zich te ontwikkelen en stelt hiervoor verschillende subsidies beschikbaar.

Hieronder vind je een overzicht van verschillende subsidieregelingen. Heeft de vereniging een goed initiatief dat niet valt onder een van de regelingen? Neem dan contact op met onze Secretaris via secretaris@nttb-wes.nl. We bekijken dan verder wat er mogelijk is.

Algemene stimuleringsregeling afd. West * Bekijk hier de voorwaarden van deze subsidie regeling
Wanneer een vereniging een activiteit organiseert gericht op het werven en opvangen van nieuwe leden dan is er een subsidie mogelijk. *Een serie bij elkaar behorende wervingsactiviteiten geldt voor de stimuleringsregelingen als één activiteit.

Op het moment loopt er ook een speciale actie ‘scoor nieuwe jeugdleden met een basisschool clinic geheel verzorgd door MJ Tafeltennis – Events’. Met een eigen bijdrage van €100,- krijgt uw vereniging de clinic én een uur coaching door MJ Tafeltennis voor het vervolgtraject.

Organisatie van een scholierentoernooi Bekijk hier de voorwaarden van deze subsidie regeling.
Organiseer een scholierentoernooi met behulp van subsidie van afdeling West.

NTTB opleidingen Bekijk hier de voorwaarden van deze subsidieregeling
Als aanmoediging/stimulering om een opleiding te gaan volgen kan 50% van de bijdrage van de deelnemer/vereniging worden vergoed. De aanvraag moet vooraf aan de opleiding worden ingediend. De vergoeding kan worden aangevraagd voor een trainersopleiding, toernooileidersopleiding en een scheidsrechtersopleiding.

Table Stars 
Table Stars is een product van de Nederlandse Tafeltennisbond om kinderen te werven en om jeugdige leden te behouden. Wil je hiermee aan de slag gaan en heb je vragen neem dan contact op met Sven Groot via afdelingsondersteuner@nttb-west.nl. Subsidie voor materialen, aankleding en merchandise vallen ook onder de algemene stimuleringsregeling van afd. West.

Talenttrainingen via Netwerk Talenten Regiotraining (NTR)
Aanbieders van talenttrainingen kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage van de afdeling. Alle informatie en voorwaarden kunt u op deze pagina vinden.