Op zondag 13 maart 2022, in Dedemsvaart, organiseert de Nederlandse Tafeltennisbond een Para-Tafeltennis trainingsdag voor spelers (tot 23 jaar) met een beperking. Alhoewel Dedemsvaart vanuit afdeling West gezien niet om de hoek licht beloofd het een leuke een leerzame dag te worden, de spelers krijgen o.a. training van de Bondscoach Para-Tafeltennis.

Verzoek aan de verenigingen om deze uitnodiging te delen met spelers tot 23 jaar met een beperking.

De trainingsdag is gratis te bezoeken voor NTTB leden maar ook voor spelers met een beperking die kennis willen maken met Para-Tafeltennis om te ervaren of deze sport iets voor hen is. De trainingsdag wordt mogelijk mede mogelijk gemaakt door de Johan Cruyff Foundation. De volledige uitnodiging: Uitnodiging Para-Tafeltennis Jeugd Trainingsdag 13-03-2022 Spelers

Deelnemen?
Meld je aan per e-mail via para-tafeltennis@tafeltennis.nl, uiterste inschrijfdatum is 6 maart 2022.

  • Waar: TTV Dedemsvaart Buizerdweg 14 7701 KD Dedemsvaart
  • Programma: Zaal open: 10.00 uur Training 1: 10.30 – 12.00 uur Pauze: 12.00 – 12.45 uur Training 2: 12.45 – 14.30 uur
  • Trainers: Saskia Meijer (PTTC Para-Tafeltennis Rotterdam) en Lumen Dekker (Bondscoach NTTB Para-Tafeltennis) geassisteerd door Matthias Dul, Ellen Otten en vrijwilligers van TTV Dedemsvaart. Een aantal spelers van TEAM NL waaronder Frederique van Hoof zullen ook aanwezig zijn.
  • Nodig: – Sportkleding, schoenen, batje en eventueel een handdoek. – Bidon met water – Lunchpakket (drinken is te koop in de kantine)

De accommodatie is rolstoeltoegankelijk en ook de tafels zijn geschikt voor rollers. Ouders kunnen de training volgen vanuit de kantine.

Met sportieve groeten, Frank du Bois
Commissie Para-Tafeltennis NTTB
Talentherkenning en -ontwikkeling en verenigingsadvies
Mail: para-tafeltennis@tafeltennis.nl Mobiel: 06 – 41856069