Selecteer een pagina

Schrijf je hier in voor de B-,C-,D-,E-,F- of G-meerkampen.

De eerste ronde van de Nationale Senioren Meerkampen B/C/D/E/F/G wordt gespeeld op zondag 11 oktober. De andere ronden zijn op 22 november en 13 december.
Vanwege Corona en het (gedeeltelijk) niet kunnen spelen van de NSM-C/E/G in het voorjaar, wordt de serie in het najaar extra aangeboden.

Via bovenstaande link vind je de uitnodigingen en inschrijfformulieren nodig voor het inschrijven. Dit toernooi wordt georganiseerd door het hele land dus zoekt de organisatie naar speelzalen hiervoor. Is jouw vereniging bereid de speelzaal beschikbaar te stellen? Meld je dan bij meerkampen.nttb@gmail.com.

Als alles goed gaat kan er op 5 en 6 september weer een nationaal tafeltennistoernooi worden gespeeld.
Dan zijn de Nederlandse Kampioenschappen voor B - E-licenties in Schiedam.
Er zijn sowieso wel aanpassingen, zo wordt er in het geheel geen dubbelspel gespeeld.

De dames en heren (en meisjes en jongens) met een B, C, D of E licentie strijden dan alleen om de Nederlandse titels in het enkelspel.
Wel worden er meer wedstrijden in het enkelspel gepland, zodat iedereen hopelijk voldoende kan spelen.
Waar enigszins mogelijk maken we de poules groter en alle spelers gaan naar de poules door in een knock-out fase.
Hoe het er precies uit gaat zien hangt af van de inschrijvingen per klasse.

En uiteraard gelden de standaard coronaregels. Voor het toernooi wordt

Nationale Jeugd Meerkampen

Informatie 2020-21:

In september start er een nieuwe ronde voor de (Nationale) Jeugdmeerkampen. Per speeldag speel je ongeveer 5 wedstrijden in een zaal in de provincie.
De beste ca 3 spelers gaan dan door naar de volgende ronde. In onze afdeling West (Zuid-Holland) is er een eerste ronde voor de jongens bij Vriendenschaar (Gouda) op zondag 21 september.
Jongens met een B-licentie en sterke welpen hoeven dan nog niet te spelen. Spelers met een A-licentie stromen pas in de landelijke ronde in december in.

Op zondag 11 oktober is de 2e en laatste afdelingsronde voor de jongens en de enige ronden voor de meiden.
Alle junioren en kadetten (jongens en meiden) spelen dan bij Docos in Leiden. Alle pupillen en welpen spelen dan

In het najaar van 2020 zal in de afdeling West geen dubbelspel in de seniorencompetities worden gespeeld.

Het Afdelingsbestuur kiest er voor om vast te houden aan het eerder genomen besluit: er wordt dit najaar geen dubbel gespeeld in de senioren afdelingscompetities. In de beide jeugdcompetities mag natuurlijk wel worden gedubbeld.

Voor de reguliere senioren competitie betekent dit dat een wedstrijd zal bestaan uit negen enkelspelen, in de duo senioren competitie zal het dubbel  worden vervangen door een extra enkelspel. De vorm van dit extra enkelspel zal een paar weken voor de competitie bekend worden gemaakt.

Dit betreft een besluit dat alleen van toepassing is op de competitie. Elke vereniging heeft in de eigen zaal een eigen verantwoordelijkheid om te kiezen of dubbel

Competitiebulletin 3

Er is een nieuw competitiebulletin 4 (met een kleine aanvulling in 4a) verschenen met onder andere informatie over de protocollen, de 1,5 meter ruimte voor de jeugd, wat als de bezoekende ploeg de ruimte niet Corona proof vindt en een actie voor de inkoop van speelveld omrandingen. Serve 71 heeft een nieuwe wedstrijdsecretaris. De Competitiebulletins 4 en 4a zijn respectievelijk hier en hier te vinden.

Voor Komend seizoen zoekt 21 up 1 enthousiaste speler voor ons derde divisie team. Mark Hesseling, Ivo Sedee en Matthijs Windmeijer willen graag een speler erbij hebben.

Mocht je interesse hebben laat dan voor 1 juni dat weten aan voorzitter Frank van der Weide.

Per mail: Voorzitter21up@gmail.com of bel 06-36332603

Door de rare tijd waar we ons op dit moment in bevinden heeft de Reeuwijkse tafeltennisvereniging nu pas de subsidie ontvangen. In januari al aangevraagd voor een programma voor ouderen die bij hun goed aanslaat. Mede door dat stukje subsidie kunnen ze dit al een paar seizoenen achter elkaar goed op de kaart zetten wat ook al enkele nieuwe leden heeft opgeleverd.

Deze cursus is op 2 data na helemaal georganiseerd kunnen worden. Pas later werd het verslag toegestuurd waarna nu ook de subsidie kan worden uitgekeerd. Nu maar hopen dat na dit alles ook de mensen van de laatste cursus de weg naar de speelhal in Reeuwijk kunnen vinden.

NTTB_verslag Fifty-Vitt 2020 van TTVReeuwijk

Page 1 of 12 12341112

Page 1 of 16 12341516

Page 1 of 12 12341112