Selecteer een pagina

De boetelijst van weken 2 en 3 is hier weer beschikbaar. In deze lijst ontbreken nog de eventuele boetes uit de reguliere seniorencompetitie competitie van week 3.

Wij kregen het (terechte) signaal dat in het CompetitieBoek voorjaar 2020 bij artikel 21, de promotie/degradatieregelingen van de seniorencompetitie, per ongeluk 'najaar 2019' stond. Dit moet natuurlijk 'voorjaar 2020' zijn. Dit is in het CompetitieBoek op de site aangepast. De promotie/degradatieregeling in artikel 21 zijn correct (en verschillen deels ook van najaar 2019).

CCW heeft in haar laatste vergadering de competitie indeling geëvalueerd en heeft de diverse voornemens nog eens besproken. Er is besloten de volgende twee regels voor de komende competities alsnog ruimer in te vullen dan eerder was aangekondigd:

Het maximale ELO-rating verschil

Woensdagochtend waren er 8 aanmeldingen voor het KinderTafelTennisFeest. Uiteindelijk toch 20 kinderen die hebben deelgenomen aan dit jaarlijkse gebeuren. Dat kostte de organisatie enige flexibiliteit om het één en ander in te delen.

Uiteindelijk begonnen we na een goed kwartiertje aan het echte toernooi. De kinderen hadden zich al lekker warm gespeeld, de prijzen stonden klaar, de tafels stonden klaar en uiteindelijk ook de pouletjes die gespeeld gingen worden.

5 deelnemers uit groep 3 en 4 hebben zich uitgeleefd op de spelletjes waarmee ze punten konden verdienen. Leuke en lastige spelletjes, zeker als er nog niet zoveel ervaring is met tafeltennis.

Groep 5 en 6 had 8 deelnemers die over 2 pouletjes van 4 werden verdeeld. De twee beste van de poules speelden

Op 22 februari organiseert de afdeling West het meisjes teamtoernooi bij Salamanders. Dit leuke toernooi is voor alle meisjes (tot en met 18 jaar) in afdeling West en daarbuiten en wordt gespeeld als teamtoernooi. Neem ook je vriendinnetje, zusje en buurmeisje mee!

Er zal ook een clinic worden gegeven door eredivisiespeelsters Jacintha en Sanne de Hoop.

Adres: Sportzaal Salamanders - Veenbes 17 in Wateringen (bij Den Haag)

We starten om 11:00 uur (zaal is om 10:30 uur open) en we eindigen uiterlijk om 16:00 uur.

Meld je aan als duo of alleen (dan zoeken wij een teamgenootje voor je)!

Inschrijfadres: Joel Scheurwater: joelscheurwater@hotmail.com. De inschrijving sluit op woensdag 12 februari of als er 50 inschrijvingen zijn.

Uitnodiging Salamanders Meisjestoernooi

Verenigingsnaam inschrijfformulier meisjestoernooi

De commissie Organisatie Toernooien is op zoek naar clubs die een jeugdtoernooi willen organiseren.
Op dit moment worden er 6 jeugdtoernooien georganiseerd per jaar door clubs in de afdeling West. Om toernooideelname te stimuleren, hopen we dat er meer clubs een toernooi willen organiseren voor deze spelers.

Geïnteresseerd? Mail naar arjanhuiden@nttb-west.nl

Elly de Vries-van Velzen, de wedstrijdsecretaris van TTVN Nieuwkoop is van 15 februari tot en met 14 maart afwezig. Zij wordt waargenomen door Coline Schuitemaker (ledenadmin@ttvn-nieuwkoop.nl).

Peter Annotee, de wedstrijdsecretaris van ISV Gouda, wordt de komende maand (tot begin maart) waargenomen door Tjerk v. Nieuwenborg. Tjerk is bereikbaar via e-mail onder detjerk@xs4all.nl.

De competitie is weer ruim een week onderweg dus ook de eerste boetelijst is helaas weer beschikbaar en is hier te vinden.

Er komen enkele signalen binnen dat het formulier om wedstrijden te verzetten op de nieuwe site niet goed werkt met Internet Explorer. Als dat bij u het geval is kunt u beter hiervoor Edge, Firefox of Chrome gebruiken als browser. Die werken zeker. We zullen het in ieder geval aan

Page 1 of 10 1234910

Page 1 of 6 123456

Page 1 of 6 123456