Selecteer een pagina

Het toernooi gaat door, aanstaande zaterdag. De inschrijvingstermijn is verlengd.
Je kan tot een dag voor het toernooi aanmelden bij Frank.

TTV 21-up uit Rotterdam organiseert op zondag 24 oktober het licentie toernooi (D t/m H licenties)
Het is in de Japarastraat 2 Rotterdam. Start om 10.00.  Kosten 8,50.

Opgeven kan via e-mail voorzitter21up@gmail.com
Per app 06-36332603

Contactpersoon: Frank van der Weide

Zondag 10 oktober is de laatste ronde van de Jeugdmeerkampen in afdeling West gespeeld bij Rijnsoever in Katwijk.
Bijna 30 kinderen onder de 13 jaar konden zich kwalificeren voor de landelijke ronde van 4 december in Almere.Alle resultaten zijn te vinden op nttb.toernooi.nl. (Voorronde Jeugdmeerkampen Afdeling West 2021)
Daar zijn ook de resultaten te vinden van de ronden in Leiden (Docos) en Gouda (Vriendenschaar).
Hieronder staan de zekere plaatsen voor de landelijke ronden.
Er zullen nog veel reserves worden toegevoegd. Alle reserves zijn doorgegeven aan de organisatie.

Meisjes naar Almere (zekere plaatsen plus de eerste reserves)
O19: Lisa van Marwijk en Celine de Jong
O17: Elsa Develing, Sophie van der Does, Maayke Seijkens, Sienna Vlaar
O15: Sarah Mohammed, Evelyn Kha, Gaby Molenaar
O15 reserves: Lisanne Borsje, Veerle van der

Net als de afgelopen twee jaar heeft het Afdelingsbestuur weer subsidie beschikbaar gesteld voor verenigingen als zij ideeën hebben om een paar zaken dit jaar (anders of beter) op te pakken en de financiering voor die eenmalige wens/activiteit nog niet helemaal wil rondkomen. al zeven verenigingen hebben subsidie gekregen en de tweede die er over wil vertellen is TOGB.

Het team van Combilo TOGB speelt dit seizoen voor de eerste keer echt in de eredivisie. De NTTB stelt eredivisieverenigingen verplicht een tablet te hebben zodat de live score applicatie gebruikt kan worden. Bij TOGB was zo’n tablet al aanwezig om het ooit geschonken elektronische scorebord te kunnen gebruiken. Helaas overleed tijdens de eerste thuiswedstrijd deze tablet.

TOGB wilde al enige tijd een

Net als de afgelopen twee jaar heeft het Afdelingsbestuur weer subsidie beschikbaar gesteld voor verenigingen als zij ideeën hebben om een paar zaken dit jaar (anders of beter) op te pakken en de financiering voor die eenmalige wens/activiteit nog niet helemaal wil rondkomen. al zeven verenigingen hebben subsidie gekregen en de eerste die er over wil vertellen is Boomgaardshoek.

Al geruime tijd was het de wens van TTV Boomgaardshoek om een paar nieuwe wedstrijd tafeltennistafels te hebben. De oude waren te veel versleten.

Omdat we een kleine vereniging zijn met ongeveer 28 senior leden, waren we bang dat onze kas zo’n uitgave niet kon lijden, dus werd deze aanschaf al twee jaar uitgesteld.

Toen Boomgaardshoek een paar weken geleden het bericht zag

Afgelopen zomer heeft ttv Avanti, met financiële ondersteuning van afdeling West, de toppers van MJ Tafeltennis ingehuurd om de lokale bewoners aan het tafeltennissen te krijgen tijdens de lokale jaarmarkt. Helaas loopt het nooit helemaal zoals je zou willen omdat de jaarmarkt uiteindelijk werd afgelast vanwege de Coronabeperkingen. Gelukkig kwamen er toch nog wat mensen opdagen en hebben zij een leuke dag gehad in de 'tafeltennisspeeltuin'  van MJ Tafeltennis. De aanwezigen waaronder meerdere kinderen en hun ouders genoten ook van de fantastische demonstratie die MJ Tafeltennis heeft verzorgd. Ondanks de gecancelde jaarmarkt was het een geslaagde dag en erg gezellig!

Scoor nieuwe jeugdleden met MJ Tafeltennis, via afdeling West zijn de kosten slechts €100,-
Ter stimulering van het werven van nieuwe jeugdleden

Na bijna een jaar zijn er weer Jeugdmeerkampen gespeeld.In Gouda speelden de jongens O15, O17 en O19 (kadetten en junioren) zonder licentie (ofwel D). Vriendenschaar heette ons van harte welkom en de jongens hebben met veel plezier en inzet gespeeld.


Uiteindelijk waren er zo'n 45 spelers actief. Er waren helaas nogal wat zieken, dus er moest flink worden geschoven om iedereen voldoende te laten spelen. Rond 15 uur waren de poules zo'n beetje gespeeld en moesten er nog enkele play-off wedstrijden worden gespeeld. Alle resultaten zijn te vinden op nttb.toernooi.nl

Wie zijn er door:
O19: Ingo van Oldenborgh, Jeroen Barendse, Daniel Snoek
O17: Imre Hedeman, Ignacy Szczepaniak, Daan van Weeren, Jeremy de Groot,
Marco van der Wal, Wessel Luiten, Mucahid Yardimsever, Jesse van Vliet,

Page 1 of 19 12341819
Page 1 of 19 12341819