Selecteer een pagina

Afgelopen 22 maart vond 's avonds de tweede bijeenkomst van het Jeugdplatform plaats.

Ook deze bijeenkomst waren er weer zestien deelnemers die in een goede bijeenkomst met elkaar van gedachten hebben gewisseld over de vraag: 'Ledenwerving & behoud specifiek gericht op de doelgroep meisjes'.

Uit de vorige bijeenkomst is naast de vele andere ideeën, ook een samenwerking op het gebied van Discord gekomen. Het artikel hierover kunt u hier vinden.

Het verslag van de tweede bijeenkomst is hier te vinden.Achtergrond informatie

Het Jeugdplatform is er om verenigingen (digitaal) bijeen te krijgen en de belangrijkste jeugdthematieken binnen de afdeling West te bespreken om tot concrete veranderingen en nieuwe activiteiten te komen. In het jeugdplatform staan de verenigingen, wel ondersteund door de afdeling, zelf aan

In augustus 2021 organiseert TT4you, een NTR-partner van de afdeling West, 3 weken internationaal trainingskamp. Het trainingskamp wordt voor het zevende jaar op rij georganiseerd.

Wil jij je goed voorbereiden op het nieuwe seizoen en trainen onder begeleiding van nationale en internationale toptrainers? Dan is dit kamp iets voor jou! Naast het trainen worden er ook elke dag leuke activiteiten georganiseerd. Zo zullen we elke week een keer gaan zwemmen en krijg je daarnaast ook een mooi kamp shirt!

Wanneer:
Week 1: 2-6 Augustus 2021
Week 2: 9-13 Augustus 2021
Week 3: 16-20 Augustus 2021

Voor wie en waar?
Het kamp is open voor alle tafeltennissers van 8 tot en met 40 jaar oud.

Locatie:
TTV Scyedam
Dr. Kuyperlaan 4, Schiedam

Kosten (inclusief eten)
1 week:   € 250
2 weken: € 460
3 weken: € 670

Verblijf / overnachting

Thuis
Luchtbed in de

We kunnen u met veel plezier melden dat we in Hans Vogelaar  een nieuwe competitieleider jeugd voor de afdeling West hebben gevonden.

In de eigen woorden van Hans: Ik ben al jaren bezig met tafeltennis, met een passie voor het begeleiden van de jeugd bij competitie en toernooien. Verder heb ik twee trainersdiploma’s en geef ik training. Als competitieleider van de Jeugdcompetitie wil ik de competitie waarborgen voor nu en in de toekomst.

Wij wensen Hans veel plezier met de Jeugdcompetitie en de samenwerking binnen CCW.

De contactgegevens van Hans als competitieleider jeugd zijn hier te vinden.Overigens, CCW zoekt ook nog steeds een voorzitter.

Afgelopen 18 januari vond 's avonds de eerste bijeenkomst van het nieuwe Jeugdplatform plaats.

Het Jeugdplatform is er om verenigingen (digitaal) bijeen te krijgen en de belangrijkste jeugdthematieken binnen de afdeling West te bespreken om tot concrete veranderingen en nieuwe activiteiten te komen. In het jeugdplatform staan de verenigingen, wel ondersteund door de afdeling, zelf aan het stuur. Het is bedoeld voor kennisdeling, het maken van plannen, het organiseren van activiteiten en vooral het helpen van elkaar, zeker ook verenigingen met problemen met jeugd

Er is budget beschikbaar, dit betekent dat als het jeugdplatform met initiatieven komt deze (mogelijk) door de afdeling financieel ondersteund kunnen worden. De vrijwilligers van de afdeling kunnen en willen ondersteunen bij de activiteiten die het Jeugdplatform gaat

Eind 2020 heeft het Afdelingsbestuur aangegeven dat ze budget dat in 2020 over zou blijven, liever op een nuttige wijze in de afdeling zou willen besteed voor de verenigingen. Ze hebben de verenigingen uitgedaagd om, als ze in 2020 nog graag iets ten behoeve van hun vereniging of leden zouden willen doen, maar daarbij normaal nooit aan een subsidie zou denken, dat nu wel te doen. In het kader van 'nee heb je' en 'ja kun je krijgen', hebben in totaal 10 verenigingen subsidie aangevraagd. Een maand geleden hebben we geschreven hoe De Repelaer, Playfair, TTVN en De Salamanders de subsidie hebben ingezet. In dit tweede bericht geven NTTC, Scylla, Taveri en TOP Haastrecht een verslag van hun (gesubsidieerde) aankoop.

Taveri

Taveri

Eind 2020 heeft het Afdelingsbestuur aangegeven dat ze budget dat in 2020 over zou blijven, liever op een nuttige wijze in de afdeling zou willen besteed voor de verenigingen. Ze hebben de verenigingen uitgedaagd om, als ze in 2020 nog graag iets ten behoeve van hun vereniging of leden zouden willen doen, maar daarbij normaal nooit aan een subsidie zou denken, dat nu wel te doen. In het kader van 'nee heb je' en 'ja kun je krijgen', hebben in totaal 10 verenigingen subsidie aangevraagd. Daar zaten heel goede en gefundeerde aanvragen bij dus hebben we er 8 toe kunnen kennen. Het ging van ledenwerving, jeugdbehoud tot een noodzakelijke opslag. In dit eerste bericht geven De Repelaer, PlayFair, TTVN en

Page 1 of 16 12341516

De Tafeltennisbond heeft eind 2019 een toewijzing gekregen uit het Innovatiefonds van NOC*NSF voor de ontwikkeling van Schuiftafeltennis. In 2018 ontving de bond een eerdere subsidie van het fonds voor de ontwikkeling van PingPongbaas.

Page 1 of 19 12341819