De altijd veel deelnemers trekkende open winterstage in Den Haag is een voor iedereen open stage die in het weekend van 13-14 januari plaatsvindt en die ditmaal geleid wordt door de TTSD-trainersstaf. De organisatie van deze open 2-daagse stage, die start op zaterdag 13 januari en eindigt op zondag 14 januari, is weer in handen van de Tafeltennis School Den Haag (TTSD). De stage vindt plaats in de HTTV-070 accommodatie met sportkantine. Inschrijving is open voor gemotiveerde jeugd en senioren. Er zal voor ieder niveau sparring zijn.

De open stage wordt geleid door de TTSD-trainersstaf waarvan de hoofdtrainer Ronald Schildknegt de huidige trainer/coach van Rémi Chambet-Weil is (Rémi stond begin 2022 nummer 16 van de wereld bij de onder-17 spelers). Ronald is ook trainer/coach geweest van deelnemers aan de Europese jeugdkampioenschappen als Dobrila Jorguseska, Collin Jager en Angelique Gertenbach en is trainer/coach geweest van het jeugd landskampioensteam 2014 dat bestond uit: Arjan Huiden, Nolan Schultz, Max Koopman. Daarbij was hij trainer/coach van A-spelers als Sjoerd Vaders.

Er is een goede balans tussen de trainingen en rustperiodes en er is een zeer afwisselend programma van oefeningen. Tussen de trainingen door en in de avonden is er uiteraard ruimte voor ontspanning. Er is een gezellige sportkantine in de accommodatie, waarin ook de lunches door de organisatie worden verzorgd. De overnachting kan voordelig geboekt worden, via de TTSD, in de dichtbijgelegen jeugdherberg Stay Okay in Den Haag.

Meer stageinformatie en de inschrijvingsmogelijkheid zijn te vinden op de ttsd-homepage. Er is ruimte voor 14-16 inschrijvingen.

Ook is daar meer informatie te vinden over de TTSD.

Bron: TTSD