Voorzitter CCW

De competitieleiders zijn ook op zoek naar een nieuwe voorzitter van de Commissie Competitie en Wedstrijdzaken (CCW). Op dit moment wordt deze functie waargenomen door Kelvin Heemstra (voorzitterccw@nttb-west.nl), maar hij heeft het al veel te druk met zijn werk als competitieleider regulier en de competitieleiders zouden graag iemand voor deze functie erbij willen hebben..

Informatie over de functie is te krijgen bij Kelvin (e-mailadres zi boven) of Martijn Haalman, de voorzitter van de afdeling (voorzitter@nttb-west.nl).

De nieuwe voorzitter zal in overleg met de competitieleiders en het afdelingsbestuur moeten bepalen in welke mate hij/zij een en ander oppakt. Het is het natuurlijk ook mogelijk om met de overige leden van de commissie af te spreken dat zij bepaalde zaken overnemen zodat er een nieuwe taakverdeling komt.

Als je geïnteresseerd bent in de functie van voorzitter CCW of competitieleider jeugd kun je dit bij Kelvin Heemstra (voorzitterccw@nttb-west.nl) opgeven. De competitieleiders beoordelen of er een geschikte kandidaat is. Voor een kandidaat voor het voorzitterschap van CCW volgt een gesprek met het Afdelingsbestuur omdat communicatie en samenwerking met het AB een belangrijke randvoorwaarde is voor het goed functioneren van de commissie binnen de afdeling.