Selecteer een pagina

De competitieleiders zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter van de Commissie Competitie en Wedstrijdzaken (CCW). Martijn Haalman, die dit interim de afgelopen twee jaar heeft gedaan, heeft hier door omstandigheden per direct mee moeten stoppen.

Het (interim) voorzitterschap zal worden waargenomen door Kelvin Heemstra. Hij is vanaf maandag 24 augustus bereikbaar via het e‑mailadres voorzitterccw@nttb-west.nl. Alle communicatie, bulletins etc. zal vanaf nu van hem komen.

In dit document staat een lijst met alle activiteiten die Martijn de laatste twee jaar voor de commissie heeft gedaan. Sommige activiteiten komen, zeker tijdens de competitie, wekelijks voor, sommige maandelijks, sommige per competitie, sommige regelmatig en sommige onregelmatig. De nieuwe voorzitter zal in overleg met de competitieleiders en het afdelingsbestuur moeten bepalen in welke mate hij/zij een en ander oppakt. Het is het natuurlijk ook mogelijk om met de overige leden van de commissie af te spreken dat zij bepaalde zaken overnemen zodat er een andere taakverdeling komt.

Als je geïnteresseerd bent in de functie van voorzitter CCW kun je dit bij Kelvin Heemstra opgeven. De competitieleiders beoordelen of er een geschikte kandidaat is. Als zij een kandidaat hebben volgt een gesprek met het Afdelingsbestuur omdat communicatie met en samenwerking met het AB een belangrijke randvoorwaarde is voor het goed functioneren van de commissie binnen de afdeling.