Selecteer een pagina

Mede door de coronamaatregelen heeft onze vereniging een financieel lastige periode achter de rug waar we helaas nog niet geheel bovenop zijn. Als bestuur hebben wij ervoor gekozen dat de leden niet de dupe mochten worden en dat zij onder geen beding financieel nadeel mochten hebben van de langdurige en onzekere sluiting van de speel locatie.

Als klap op de vuurpijl had de gemeente in haar oneindige wijsheid besloten dat het moment dat wij weer konden spelen, ook het moment was dat de gemeentewerkers de speel locatie weer in mochten om de gymzaal grondig te renoveren.

Om deze redenen hebben de leden bijna het gehele jaar geen contributie betaald. Een extra consequenties van deze extra lange sluiting was dat de vereniging ook geen baromzet gehad, waaruit normaal gesproken voor een groot deel de vervanging van materiaal wordt betaald.

Gelukkig kwam er eind van het derde kwartaal van 2021 een bericht waarin de Afdeling West wederom een subsidie ter beschikking stelde. Mede hierdoor hebben wij acht nieuwe netposten combinaties en stevige opbergboxen kunnen bestellen. Met deze nieuwe opbergbox bodems raakt de andere bodem weer iets uit zicht. Zo zijn wij voor hopelijk weer een aantal jaar verzekerd van goed en degelijk materiaal waar al onze leden veel plezier en gemak van zullen hebben.

TTV de Repelaer wil het Afdelingsbestuur West van de NTTB hartelijk danken.