Selecteer een pagina

Na twee jaar waarin toernooien bijna niet mogelijk is kan het weer: in 2022 gaan we het Groot Rijnlands Regiotoernooi weer organiseren. Al vele jaren wordt er na het voorjaarseizoen het Groot Rijnlands Regiotoernooi georganiseerd om voor de zomerstop het tafeltennis seizoen met nog 6 weken te verlengen. Ook dit jaar wordt er op 6 vrijdagen in mei en juni bij Docos, Taverzo, Rijnsoever, en De Treffers (R) gespeeld tijdens Rijnland 2022.

Het Groot Rijnlands Regiotoernooi (GRR of Rijnland) is voor alle spelers uit de afdeling West en vereniging vlak bij de grenzen van de afdeling. Er wordt gespeeld in diverse klasses: Hoofdklasse t/m 6e klasse. De precieze indeling is afhankelijk van de inschrijvingen.

Rijnland wordt gespeeld in teams van 2 volgens het concept van de duo competitie. Uiteraard is het mogelijk om spelers van verschillende verenigingen te combineren tot één team, dan moet er wel een vereniging gekozen worden namens welke het team in actie komt.

De data voor het Groot Rijnlands Regiotoernooi 2022 zijn:
20 mei (voorronde)
27 mei (voorronde indien nodig vanwege aantal inschrijvingen)
3 juni (voorronde)
10 juni (kwartfinales)
17 juni (halve finales)
24 juni (finales)

Meer informatie is terug te vinden in de uitnodiging. Inschrijven kan t/m 8 mei via het inschrijfformulier of door een mail te sturen naar grr@docostafeltennis.nl.
Deelname kost € 12 per team.

Inschrijfformulier Rijnland 2022

Uitnodiging Groot Rijnlands Regiotoernooi 2022