De indeling van de voorjaarscompetitie is gepubliceerd en in NAS terug te vinden.

Bij NN Rotterdam is wedstrijdsecretaris George Chin-A-Fat afwezig van 11 tot 23 januari. Hij zal worden waargenomen door Hans Buitendijk. Hans is bereikbaar via: telefoon 0180521067 / 06 12477758 en e-mail: ws.nnrotterdam@gmail.com.

Het nadeel van een eerste echte volledige lijst met invalbeperkingen nadat er een nieuwe module voor de nieuwe regels is gebruikt, is dat er toch nog wat boven water komt dat niet uit de testen is gekomen. Gelukkig zijn de gesignaleerde foutjes alleen onnodige beperkingen (mag niet invallen in eigen team en mag niet invallen in klasse waar de vereniging geen team heeft) die gelukkig geen effect hebben op de echte beperkingen. Dit wordt opgelost en voor de competitie verschijnt er een nieuwe lijst waar deze onnodige beperkingen niet meer in staan.

De competitieleiders zijn op 7 januari overgegaan naar een nieuw e-mailsysteem van de Bond. Er zou geen mail verloren moeten zijn gegaan, maar duurt het erg lang voor u antwoord krijgt op uw mail van 7 januari ’s middags, kunt u natuurlijk altijd de mail nog een keer versturen met de vraag of hij ontvangen is.