Ook in het voorjaar van 2021 zal de afdeling weer samenwerken met de deelnemers in het Netwerk Talent Regiotraining (NTR). Jong&Talentvol en TT4You hebben weer een subsidie ontvangen van de afdeling en het RTC Leiden heeft aangegeven nog voldoende te hebben aan een eerder ontvangen subsidie.

Jong&Talentvol is een initiatief van Michel de Boer. Michel is een bekende binnen de afdeling. Naast dat hij zelf al heel lang op topniveau tafeltennist, heeft hij al vele verenigingen, talentvolle spelers en internationals getrained,. Zijn zoon Milo is op het moment één van de grootste talenten van Nederland. Michel wil deze kennis en ervaring graag overbrengen op gemotiveerde jeugdspelers. Als u voor extra trainingen gemotiveerd bent kunt u alle informatie vinden op zijn website.

TT4You is een initiatief van Jochem de Hoop. Ook Jochem is een bekende binnen de afdeling die al lang op topniveau tafeltennist en al lang, net als zijn vader en zus, veel talenten onder zijn hoede heeft gehad. Jochem heeft onder meer Gabriëlius Camara, misschien wel Nederlands grootste talent bij de jongens jeugd op het moment, onder zijn hoede. Jochem is full time bezig met trainen, training geven, clinics en kampen en wil daar zijn kennis en ervaring aan de jeugd doorgeven. Als u meer informatie zoekt kunt u dit op zijn website vinden.

RTC Leiden is de samenwerking van drie verenigingen in de buurt van Leiden: Docos, Scylla en Rijnsoever. Zij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking tussen de verenigingen betere mogelijkheden biedt voor de talenten. Het RTC biedt drie extra trainingen per week (naast de trainingen op de eigen vereniging).