Op 21 april is het 40 jaar geleden dat OTTV werd opgericht. Jan Willem van den Bosch is mede oprichter van de vereniging en vanaf dag 1 de drijvende kracht achter de club.

Jan Willem begon als 21-jarige als penningmeester, maar is inmiddels ook al 36 jaar voorzitter van OTTV en vervult nog steeds meerdere functies binnen de vereniging. In mijn woonplaats, Ouderkerk aan en IJssel, werd in 1981 een nieuw Multifunctioneel Gebouw geopend (De Drie Maenen) en dat zorgde voor veel initiatieven. Wij konden ons destijds met ruim 80 leden aanmelden bij NTTB, wat denk ik best bijzonder was. Naast mij zelf zijn er nog een paar leden die vanaf de eerste dag (of vlak daarna) al lid zijn. Ook zijn er enkele leden, die in 1981 in de jeugd begonnen zijn, op latere leeftijd weer gaan tafeltennissen bij OTTV.

Het grote ledenaantal was echter helaas niet vol te houden en we zijn dat ook al jaren een kleine vereniging. Maar wel één met een zeer hechte ledengroep, waar iedereen ook echt iets aan elkaar heeft. OTTV is voor iedereen gewoon een vaste waarde in het leven geworden.

Het echt vieren van ons jubileum zal in deze tijd niet lukken, maar dat bewaren we dan wel tot er betere tijden zijn daarvoor. We kijken er met z’n allen naar uit!