Selecteer een pagina

Pitt’75 blij met nieuwe tafeltennistafel

Sinds de verhuizing van Pitt’75 naar sporthal de Lijster in Capelle aan den IJssel is de vereniging gegroeid. De dertig leden die op vier tafels speelden in de gymzaal aan de Pelikaanweg zijn er intussen veertig geworden. Om in de beperkte tijd (twee keer 19.30 uur tot 21.30 uur) zoveel mogelijk mensen te kunnen laten tafeltennissen was uitbreiding van het aantal tafels hard nodig.

Daarom  zijn we blij met de subsidie vanuit afdeling West om deze aanschaf met een subsidie mogelijk te maken.

Op de foto een beperkt aantal leden (vanwege corona op 1,5 m) met de nieuwe tafel.

 

 

Pecos investeert in tafeltennis

Al jaren speelt Pecos op tafels uit de gloriejaren ’90. Dankzij de recente ledengroei door een enthousiaste jeugdgroep waren er nieuwe tafels hard nodig.

Middels een financiële bijdrage van de NTTB afdeling West heeft Pecos twee nieuwe tafels kunnen aanschaffen.

Naast de jeugdgroep speelt Pecos met enkele teams in de afdelingscompetities. Daarnaast ook met twee teams duo competitie en met drie teams in de landelijke competitie. Dus de tafels zijn zeer welkom, ook op wedstrijdniveau. Met ingang van het nieuwe seizoen hoopt Pecos weer eerste divisie te spelen op deze gloednieuwe tafels. In ieder geval zal ons eerste jeugdteam een klasse hoger spelen op de nieuwe tafels gezien het succes. De tafels gaan het in positieve zin nog zwaar te verduren krijgen met al die uren dat er op gespeeld gaat worden.