Afdeling West slaat de handen ineen met MJ Tafeltennis – Events en heeft een uniek aanbod voor haar verenigingen: Een geheel verzorgde basisschool clinic (1 dag) inclusief digitaal coachingsuur ledenwerving voor maar €100,-. Wees er snel bij want op = op!

De roep om nieuwe jeugdleden is groot, vooral de instroom in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar is nihil geweest het afgelopen jaar. We hebben speciaal voor de verenigingen uit afd. West  de volgende tweedelige actie: Voor maar €100,- krijg je een geheel verzorgde schoolclinic voor basisscholieren én een uur coaching om de vereniging te helpen bij de voorbereidingen van het wervingstraject.

Vraag de actie aan bij Laura van der Meer via meer@nttb-west.nl. Let op, de bijbehorende voorwaarden staan onderin in dit nieuwsbericht.

Basisschoolclinic door MJ Tafeltennis – Events
MJ Tafeltennis – Events is voor veel tafeltennisverenigingen een bekende naam, zij blinken uit in het verzorgen van tafeltennisclinics. De school krijgt gegarandeerd een gave gymles en bovendien neemt MJ Tafeltennis – Events ook alle materialen (tafels, batjes, ballen, spellen) mee dus kan de clinic op iedere (gym)locatie plaatsvinden.

Ledenwerf coaching door MJ Tafeltennis – Events
Met alleen de organisatie van een schoolclinic ben je er nog niet. Er zal meer gedaan moeten worden om de kinderen van schoolclinic naar de club te krijgen. Jeroen van MJ Tafeltennis – Events verteld in deze sessie meer over de clinic en hoe je als vereniging hier een succesvol ledenwerftraject van maakt. Kijk ook eens op de Good Practice pagina van de NTTB, zo hebben Shot Soest en Trias in 2020 een succesvol traject georganiseerd. Hoe ze dat hebben gedaan vertellen ze.

Bijbehorende voorwaarden

  • De vereniging vraagt de clinic aan via bij Laura van der Meer via meer@nttb-west.nl;
  • De clinic wordt gegeven door één professional van MJ Tafeltennis (Mark of Jeroen);
  • Het digitale coaching gesprek van 60 minuten door MJ Tafeltennis is verplicht voor de vereniging;
  • De clinic en het coachgesprek vinden plaats in 2021;
  • De eigen bijdrage voor de vereniging is €100,-, deze bijdrage wordt na afloop van de schoolclinic gefactureerd aan de penningmeester van de desbetreffende club;
  • De clinic wordt georganiseerd onder schooltijd op de basisschool of op de vereniging;
  • De clinic bestaat uit 2 dagdelen (ochtend & middag onder de reguliere schooltijden);
  • De vereniging levert minimaal 2 trainers/begeleiders die assisteren bij de clinic, die bij voorkeur ook aanwezig zijn bij de vervolglessen op de club;
  • De vereniging biedt een vervolgactiviteit aan dat plaats vindt binnen 1 á 3 weken na de schoolclinic;
  • Na afloop van de vervolgactiviteit stuurt de vereniging een verslag van het ledenwerftraject naar Laura op via meer@nttb-west.nl met daarin de schoolclinic, het vervolgaanbod, de wijze waarop de vereniging het vervolgaanbod gecommuniceerd heeft en wat het de vereniging heeft opgeleverd.