Selecteer een pagina

Het op woensdagmiddag 26 februari gespeelde COMBAT Scholieren Tafeltennis Toernooi was, mede door de enthousiaste deelname van veel leerlingen een groot succes. Het aantal deelnemers was dit jaar lager dan andere jaren en daarom is alleen in de middag gespeeld. 

Alle groepen speelden ’s middags de wedstrijden en iedereen kwam veel aan spelen toe. De middag werd geopend door een warming-up door Peter, waaraan door iedereen fanatiek werd meegedaan. 

Door Peter werd tijdens het toernooi een spelletje georganiseerd op een tafeltennistafel waar iedereen aan deel nam. De groepen 5 en 6 begonnen met een aantal behendigheidsspelletjes, uitleg van de regels en rondje om de tafel. Hierna werden wedstrijdjes gespeeld. De groepen 7 en 8 begonnen direct aan het toernooi 

De wedstrijden werden op een sportieve manier gespeeld, de een wat fanatieker dan de ander. Ze werden aangemoedigd door vader en/of moeder en bij sommigen kwam zelfs het kleine broertje of zusje mee.   

Algemeen jongens- en meisjeskampioenschap 

Aan het eind van de middag werden door de beste jongens en meisjes gestreden om het algemeen meisjes- en jongenskampioenschap door de hoogst geëindigde in de aparte groepstoernooien van de groepen 5, 6, 7 en 8. Net als in 2019 streden Hanna en Desi voor het algemeen kampioenschap bij de meisjes. Hanna heeft uiteindelijk, in 4 spannende  games gewonnen. Bij de jongens was het een mooie korte wedstrijd tussen Don en Pim. In 3 games won Pim, de wedstrijd en werd algemeen kampioen bij de jongens. 

 De wisselbeker voor de beste school ging dit jaar naar De Poort.