Helaas hebben we het starterstoernooi van 1 juni bij De Repelaer moeten annuleren.
Er was op dit moment nauwelijks animo voor. Wellicht in november van dit jaar.
P.S. de werkgroep is op zoek naar clubs die een starterstoernooi willen organiseren: mail

De toernooicommissie van Regio West organiseert in samenwerking met TTV de Repelaer op zaterdag 1 Juni 2024 in de speellocatie van ttv de Repelaer in Spijkenisse  weer een leuke tafeltennis dag (van 10.00 – ca. 14.00 uur) speciaal voor beginnende tafeltennissers. Het wordt een andere opzet dan voorheen, we richten ons namelijk meer op competitie (duo) verband t/m 13 jaar. Alhoewel het spelen van wedstrijdjes centraal staat worden er ook andere activiteiten georganiseerd.

Voor de verenigingen geeft dit evenement ook nuttige informatie over de spelers voor het eventueel deelnemen aan competitie en/of toernooien in het najaar van 2024.

Flyer Kennismaken met de tafeltennis competitie 2
Inschrijfformulier Starters duo – toernooi wedstrijden

Verenigingen, meld je beginners aan!

Het toernooi is bedoeld voor beginnende tafeltennissers, iedereen die geen competitie speelt mag dus deelnemen. Ook kinderen die in het voorjaar 2024 hun 1e competitieseizoen spelen mogen deelnemen, afhankelijk van het aantal kinderen spelen zij wel in aparte teams van kinderen met competitie-ervaring. De maximum ELO-rating voor deelname is 100 punten.

Programma:

  1. om 10 uur gezamenlijke warming up
  2. om 10.15 duo-wedstrijden ronde 1  best-of-3
  3. om 11.30 uur Mega rond de tafel (OPTIE)
  4. om 12.00 uur pauze met Lunchpakket(ten)  (vooraf reserveren gelijk met de inschrijving)
  5. om 12.30 uur duo-wedstrijden ronde 2
  6. om 14.00 uur afsluiting en prijs uitreiking

maximaal 24 spelers (inschrijving in koppels, van de losse inschrijvingen maken wij koppels)
Inschrijfgeld bedraagt € 9,00 (incl. lunchpakket bij meerdere lunchpakketten € 4,00

De organisatie probeert de teams zo goed als mogelijk op sterkte in te delen waardoor iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Voor kinderen zonder wedstrijdervaring is er een begeleider die hen helpt met het spelen en tellen van de wedstrijden. Na afloop van het evenement krijgen alle kinderen een prijsje. We vragen de verenigingen om een deskundige begeleider mee te sturen die eventueel kan helpen.