Selecteer een pagina

Bij TTV Rijnsoever zijn ze maximaal voorbereid op de toekomst. De bedreigingen van de Corona-crisis zijn omgezet in kansen. De (gedeeltelijke) lock down wordt gebruikt om de vloer van de speelzaal te vernieuwen. Er wordt een nieuwe toplaag aangebracht. Hierdoor voldoet de vloer weer aan alle eisen. De huidige vloer was te glad geworden.

Ook bij TTV Rijnsoever bestaan zorgen over de vraag wat de Corona crisis doet met de tafeltennissport in het algemeen, en de vereniging in het bijzonder. Ze zien de toekomst echter positief tegemoet, en willen maximaal voorgesorteerd staan op wat komen gaat. Er komt een moment dat we allemaal weer aan ons favoriete spelletje gaan spelen. Bij TTV Rijnsoever zijn ze er qua accommodatie klaar voor. Heel fijn dat de NTTB afdeling West dit initiatief heeft ondersteund met een bijdrage van 300 euro. Het bestuur van de vereniging waardeert dat zeer.

TTV Rijnsoever heet iedereen na de lock down van harte welkom in de vernieuwde speelzaal op Sportpark de Krom 57 B in Katwijk.

*foto is nog van de ‘oude’ vloer