Selecteer een pagina

Afgelopen 18 januari vond ‘s avonds de eerste bijeenkomst van het nieuwe Jeugdplatform plaats.

Het Jeugdplatform is er om verenigingen (digitaal) bijeen te krijgen en de belangrijkste jeugdthematieken binnen de afdeling West te bespreken om tot concrete veranderingen en nieuwe activiteiten te komen. In het jeugdplatform staan de verenigingen, wel ondersteund door de afdeling, zelf aan het stuur. Het is bedoeld voor kennisdeling, het maken van plannen, het organiseren van activiteiten en vooral het helpen van elkaar, zeker ook verenigingen met problemen met jeugd

Er is budget beschikbaar, dit betekent dat als het jeugdplatform met initiatieven komt deze (mogelijk) door de afdeling financieel ondersteund kunnen worden. De vrijwilligers van de afdeling kunnen en willen ondersteunen bij de activiteiten die het Jeugdplatform gaat ontwikkelen.

Het jeugdplatform gaat dus vooral over wat de verenigingen nodig hebben, door verenigingen, ondersteund door de afdeling.

Op 22 maart om 20:00 uur vindt de tweede bijeenkomst plaats. U kunt zich als nieuwe deelnemer aanmelden bij onze Afdelingsondersteuner (afdelingsondersteuner@nttb-west.nl).

Het verslag en de actiepunten van de eerste bijeenkomst zijn respectievelijk hier en hier te lezen.