Selecteer een pagina

De toernooicommissie van Afdeling West organiseert in samenwerking met Scyedam op zondag 10 april in Schiedam een leuke tafeltennisochtend (10.00 – 13.30) speciaal voor beginnende tafeltennissers. Er is een categorie t/m 12 jaar en een categorie 13 t/m 15 jaar. Alhoewel het spelen van wedstrijdjes centraal staat worden er diverse andere activiteiten georganiseerd zoals een mini gasttraining en/of allerlei toffe tafeltennisspelletjes. Voor de verenigingen geeft dit evenement ook nuttige informatie over de spelers voor het eventueel deelnemen aan de najaar competitie.

Verenigingen, meld je beginners aan!
Al enige tijd leefde er onder de verenigingen een enorme behoefte om voor de jonge jeugdspelers extra wedstrijdaanbod aan te bieden, om zo te kunnen wennen aan het spelen van wedstrijdjes en als opstap naar de competitie. Afdeling West is dan ook zeer blij met Clement de Rooij (scyedam) & Marjolein Wolthoorn (vvv) die beiden hebben aangegeven de toernooicommissie te willen helpen met de organisatie van starterstoernooien. We hopen dan ook dat de verenigingen in West (met jonge jeugd) betrokken raken en de starterstoernooien als standaard opstap naar de competitie gaan zien. Het 1e toernooi is zondag 10 april, later dit voorjaar volgt er nog een toernooi voor starters bij Salamanders of VVV. Mocht je als vereniging of als kaderlid ook een bijdrage willen leveren in de organisatie of coordinatie van starterstoernooien kun je contact opnemen met Wilko Huiden via jenwhuiden@ziggo.nl. 

De toernooi coördinatoren jeugd, coördinatoren jeugdzaken & hoofdtrainers in NAS ontvangen per e-mail de uitnodiging & de inschrijflijst.

Categorie t/m 12 jaar
Het toernooi is bedoeld voor beginnende tafeltennissers, iedereen die geen competitie speelt mag dus deelnemen. Ook kinderen die in het voorjaar 2022 hun 1e competitieseizoen draaien mogen deelnemen, afhankelijk van het aantal kinderen spelen zij wel in een aparte categorie van kinderen met competitie ervaring. De maximum ELO is 200 punten.

Categorie 13 t/m 15 jaar
Het toernooi is bedoeld voor beginnende tafeltennissers, iedereen die geen competitie speelt mag dus deelnemen. Ook kinderen die in het voorjaar 2022 hun 1e competitieseizoen draaien mogen deelnemen, afhankelijk van het aantal kinderen spelen zij wel in een aparte categorie van kinderen met competitie ervaring. De maximum ELO is 200 punten.

Programma
De organisatie probeert de poultjes zo goed als mogelijk op sterkte in te delen waardoor iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Voor kinderen zonder wedstrijdervaring is er een begeleider die hen helpt met het spelen en tellen van de wedstrijden. Na afloop van het evenement krijgen alle kinderen een prijsje. We vragen de verenigingen om een deskundige begeleider mee te sturen die eventueel kan helpen.

– 10.00 Introductie & warm welkom
– 10.15 Miniwedstrijdjes, spelen van 1 game
– 11.15 Spelletjescircuit of gasttraining van (professionele) tafeltennistrainer
– 11.45 korte pauze óf gebruiken voor uitloop van hierboven
– 12.00 Toernooi, spelen van ‘best of three’ wedstrijden
– 13.15 Prijsuitreiking

Aanmelden
Graag de aanmeldingen van de kinderen verzamelen en in de meegestuurde inschrijflijst zetten. De inschrijflijst kun je uiterlijk 1 april doorsturen naar Starters@nttb-west.nl

Betaling inschrijfgeld
Het inschrijfgeld is €2,00. Dit dient contant (graag gepast) bij binnenkomst te worden betaald.

Organisatie Afdeling West (Commissie Organisatie Toernooien)
Clement de Rooij, Marjolein Wolthoorn, Wilko Huiden

Algemene informatie
Wanneer: Zondag 10 april 2022
Waar: TTV Scyedam, Doctor Kuyperlaan 4 in Schiedam
Tijd: Starttijd 10.00 uur (zaal open 09.30 uur) en eindtijd ca. 13.30 uur
Kosten: € 2,00 per deelnemer (contant)
Maximum Er is ruimte voor maximaal 35 deelnemers. De volgorde van inschrijving is bepalend.
Inschrijven: Graag de aanmeldingen van de kinderen verzamelen en in de meegestuurde inschrijflijst zetten. De inschrijflijst kun je uiterlijk 1 april doorsturen naar
Starters@nttb-west.nl (Marjolein)