In afdeling West zijn er een aantal organisaties die regionale talenttrainingen én privétrainingen aanbieden voor jeugdspelers die intrinsiek gemotiveerd zijn om zich graag verder te willen ontwikkelen op tafeltennisgebied. Jeugdspelers die extra trainingen volgen ontwikkelen zich sneller en beter en daar heeft de club ook profijt van.

Deze tafeltennisprofessionals zijn ondergebracht onder de naam Netwerk Talenten Regiotraining (NTR) en ontvangen subsidie van afdeling West voor het extra opleiden van jeugdspelers die afkomstig zijn uit onze eigen afdeling. Meer informatie over het NTR lees je hier.

Heb je of ken je gemotiveerde jeugdspelers die naast de eigen clubtraining éxtra training willen volgen dan kun je ze in contact brengen met een van de onderstaande professionals.

Jong & Talentvol website
Jong & Talentvol is een initiatief van Michel de Boer, de trainingen vinden plaats bij TOGB in Berkel & Rodenrijs.

TT4you website 
TT4you is een initiatief van Jochem de Hoop, de trainingen vinden plaats bij Scyedam in Schiedam, TTC Gorkum in Gorkum en Taverzo in Zoetermeer.

RTC Leiden website 
RTC Leiden is een initiatief van de verenigingen (Scylla, Rijnsoever & Docos), de trainingen vinden plaats bij Scylla in Leiden.