Boetelijst

De boetelijst van week 5 voor alle competities is hier weer beschikbaar.

Corona virus

Tot op dit moment vinden alle wedstrijden in West nog gewoon plaats. Beslissingen hierover worden in principe door de centrale Bond genomen en het is dus aan te raden de site Tafeltennis.nl te volgen voor de laatste ontwikkelingen.

Promotie/degradatiewedstrijden reguliere competitie

Zoals beschreven in het CompetitieBoek (artikel 21.1) worden er promotie/degradatiewedstrijden gespeeld tussen de nummers 5 in de 2e, 3e en 4e klasse en de nummers 2 in de 3e, 4e en 5e klasse. Het was nog niet eerder bekend gemaakt, maar deze wedstrijden zullen worden gespeeld op de thuislocatie van het team uit de lagere klasse (die dus 2e is geworden in hun klasse). Deze wijziging is nu in de laatste versie van het CompetitieBoek opgenomen.

Spelregelbewijs jeugd

De Bond heeft al vaker aangekondigd dat vanaf 1 juli 2020 het spelregelbewijs een vereiste is voor competitiespelende jeugdleden van 13 t/m 17 jaar. Per 1 oktober 2019 kon en kan nog steeds iedereen in de leeftijdscategorie 13 tot en met 17 jaar* zijn spelregelbewijs behalen via www.tafeltennismasterz.nl. Meer informatie hierover waaronder het stappenplan om in te liggen, is te vinden op deze pagina van de site van de Bond. Zorg ervoor dat uw jeugdleden dit spelregelbewijs tijdig hebben gehaald!