Door Covid-19 zijn meerdere activiteiten (ledenwerving, scholierentoernooien) niet doorgegaan waardoor er logischerwijs ook minder subsidieaanvragen zijn ingediend. Via deze weg willen we nog eens extra laten weten dat wanneer je nog iets organiseert in 2020 en het past binnen de gestelde voorwaarden we hier zeker nog subsidie voor beschikbaar hebben.

Uiteraard begrijpen we heel goed dat er nu minder kan en dus ook minder activiteiten plaatsvinden, toch zijn er ook verenigingen die ledenwerfsuccessen boeken in deze coronatijden. Klik hier om te zien hoe TTV Trias in 2 maanden tijd 11 nieuwe jeugdleden (6-9 jaar) werft en daarmee een nieuwe startersgroep creëert.

Het lijkt erop dat de situatie zoals die nu is nog wel een tijd blijft aanhouden, verenigingen die in 2021 wat willen ondernemen (activiteit op ledenwerving, ledenbehoud en/of een scholierentoernooi) kunnen hiervoor net als dit jaar subsidie aanvragen bij afdeling West. Je vind deze regelingen via deze pagina.

Opleidingen
De subsidie voor het volgen van een trainer- of toernooileidersopleiding is iets aangepast, de nieuwe regelingen vind je op deze pagina.

Commissie VerengingsOndersteuning
Wist je dat afdeling West als een van de weinige afdelingen in Nederland een eigen commissie heeft dat zich richt op verenigingsondersteuning? De commissie bestaat uit 4 leden en we ondersteunen verenigingen waar mogelijk, bovendien organiseren we jaarlijks meerdere afdelingsactiviteiten voor u.

Neem gerust een keer contact op als je een vraag of idee hebt, we helpen en denken graag met u mee.
Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons leuke activiteiten willen bedenken en/of organiseren. Wil je niet direct in de commissie stappen maar enkel helpen bij een project zoals starterstoernooien, meisjestrainingen, ouderen tafeltennis, paratafeltennis dan kan dat natuurlijk ook!